Begrensninger.

Å være kreativ på kommando er ikke alltid like enkelt. Noen ganger har man god tid, andre ganger ikke. Hadde man hatt bedre tid, kunne man kanskje gjort det bedre enn om man bare hadde hatt et eneste forsøk. Kanskje. Noen ganger er den første innskytelsen den beste, og noen ganger er man bare nødt til å sove på det.

Valgene man kan ta er så mange, og i hodet blir det bare virvar. Man skulle tro begrensninger i valg ville sette lokk på kreativiteten, men kanskje det heller bidrar til å virkelig utfordre seg selv?

Dersom du sitter fast med noe, hva som helst… Gi deg selv begrensninger. Jeg ga meg selv en begrensning når det gjaldt å få til kreative bilder av blomster. Det var altfor mange valgmuligheter i studio, så jeg gikk inn til et rom som hadde to kaktusplanter. Jeg ville se hva jeg kunne få til med det.

Her er resultatet:

begrensninger

 

Jeg satt igjen med følelsen av at jeg hadde fått til mye, selv bare med to kaktusplanter i et rom med fire kofferter på gulvet, med klær spredt til alle vinder… Men det er en annen historie :-)

Ikke føl begrensninger selv om valgene er få, vær kreativ!

June

Trackback from your site.

Legg igjen et svar