Christa.

Portrett av Christa

Hei hei!

I dag vil jeg dele noen bilder av ei trivelig dame jeg ble kjent med på fotokurs i sommer.  Hun reiste helt fra USA og til Skagen i Danmark for å være med!

Det var så mange fine dager med sol da vi var i Skagen. En ettermiddag vi var ferdige med kurs for dagen, dro vi til stranda, der to hav møtes… Selv om det blåste fælt, var Christa en tålmodig modell!

Portrett av Christa

En herlig vindfull ettermiddag på stranda i Skagen.

Jeg er så glad for at jeg dro på dette kurset som ble holdt av snilleste, flinkeste Christina Greve. Jeg ble kjent med mennesker fra hele verden som har samme interesse som meg. Kursdeltakerne var fra USA, Polen, Portugal, Danmark, Norge og Sverige. Vi holder god kontakt, og planlegger å møtes en gang i året.

Ha en fin dag!

 

June

Trackback from your site.

Legg igjen et svar