KJØPSVILKÅR: 
Disse vilkårene gjelder for oppdraget med mindre noe annet er skriftlig avtalt. Utvalg av bilder for levering av oppdraget foretas av fotografen. Leverte bilder skal gjennomgås av kunden uten ugrunnet opphold. Eventuell reklamasjon skal meddeles fotograf innen rimelig tid, jfr. kjøpsloven og forbrukerkjøpsloven. Innbetalt forskudd refunderes ikke dersom kunden avbestiller oppdraget. Dersom kunden ikke møter til avtalt tid for fotografering, eller avbestiller oppdraget senest én virkedag før avtalt fotografering, faktureres full pris i h.h.t. kontrakten. Vi garanterer ikke for kvalitet, fargegjengivelse etc på print og produkter som ikke er levert av Studio Captura. 
COPYRIGHT OG EIERSKAP: 
Ihht Åndsverkloven, har Studio Captura AS copyright og rettighetene til alle bildene som har blitt fotografert. Kopiering, scanning og reproduksjon av bilder er strengt forbudt. Ved kjøp av digitale filer, gis det begrensede bruksrettigheter til personlig bruk. Bildene skal ikke overdras en tredjepart, og skal ikke brukes kommersielt. Slike henvendelser skal alltid sendes til Studio Captura. Fotografens navn skal oppgis ved all offentlig bruk av bildene, jfr. åndsverklovens § 43 a og § 3. Fullt navn er Studio Captura. Ved manglende kreditering plikter kunden å betale erstatning med kr. 2.500,-, eks. mva. Ved bruk, endring eller bearbeiding av bilder uten tillatelse fra fotografen, plikter kunden å betale en erstatning tilsvarende det økonomiske tapet fotografen har lidt, med påslag av 100 %. 
MARKEDSFØRING:
 Det tas alltid hensyn til kunden, og jeg vil ikke dele bilder som kan være ufordelaktig for modellen. Markedsføring er en viktig del av bransjen i dag, og for at jeg skal kunne fortsette å tilby fotograftjenester, må jeg markedsføre egne fotografier. Dersom kunden ikke ønsker å bli publisert, krysses det av for dette i kontrakten. 
FAQ:
 Prisene som er oppgitt i prislisten min, inkluderer merverdiavgift. 
Frakt og leveringstid: 
Når du har bestilt dine ønskede produkter, betaler du med kort på bestillingstimen eller det vil bli sendt ut en faktura. Først når denne er betalt, settes produksjonen i gang. Leveringstid er mellom 4-6 uker. I høysesong og i ferietider må det påregnes ekstra leveringstid.   
Reklamasjonsrett: 
Dersom varen er skadet, har feil, eller om du er misfornøyd med produksjonen, skal varen returneres innen 14 dager. Det vil bli produsert ny vare som reklamasjon. Det er ikke angrerett på produkter eller digitale bildefiler.​​​​​​​
mail: june@studiocaptura.no  // tlf.: 980 18 007  // Grandeveien 367, 7130 Brekstad
Org.nr.: 920 442 897
Til toppen