Generell informasjon 
Noen få ord på forhånd: 
Jeg håper du allerede har tatt deg litt tid til å se deg rundt på siden min, og spesielt til å se på mine bildegallerier. For meg er det spesielt viktig at du liker mine bilder, slik at jeg vet at du blir fornøyd med sluttresultatet. Jeg elsker naturlige og følelsesmessige bilder.  Jeg elsker varme farger, mykt lys og kjærlighet! Og det er de tre viktigste ingrediensene for dine spesielle bilder. 
Siden jeg vil at bildene dine skal være veldig spesielle skatter for deg her og nå, og for barna dine en gang i fremtiden, vil jeg ikke overlate noe til tilfeldighetene. Så la oss snakke om alt, og planlegge fotograferingen din ...
Før fotograferingen:
Før fotograferingen planlegger vi tid, sted og antrekk. Du forteller meg litt om deg og dine ideer og ønsker. Vi snakker om valg av antrekk, om prosessen og hvordan du vil vise frem bildene i hjemmet. På dagen for fotograferingen trenger du dermed bare å slappe av og glede deg.
Fotoseansen: 
Å bli fotografert er for mange en stressende situasjon for mange foreldre, derfor diskuterer vi alle detaljer under planleggingen. Du kommer så godt forberedt du kan og forhåpentligvis er stemningen god denne dagen, slik at du bare kan slappe av og ha det gøy. Du trenger ikke bekymre deg for om barnet ditt vil oppføre seg. Jeg elsker barn, og har jobbet med barn i mange år. Selv har jeg tre livlige unger, så ingenting kommer sjokkerende på meg. Jeg ønsker ikke å fange framtvingede smil, men vise barna akkurat som de er, med all sin personlighet. 
Fotograferingen foregår i studioet på Grande i Brekstad, eller i den vakre naturen vi omgir oss med. Vær oppmerksom på at studiofotografering blir gjort om morgenen, og fotografering i naturen bare i kveldssolen eller om det er mykt lys på dagtid. Det perfekte lyset er det viktigste for flotte bilder, så hvilken tid på dagen er veldig viktig for fotograferingen. 
Mitt fokus på hver fotografering er at du skal føle deg godt ivaretatt helt fra begynnelse til slutt..
Bildevalg:
 For å få best mulig opplevelse og veiledning i valg av rammer, størrelser, albumdesign m.m., avtaler vi ei tid å møtes i studio.

Jeg har funnet et stort utvalg av unike fotoprodukter for deg. Fotoprodukter som er holdbare og produsert i Norge.


Visnings- og bestillingstime:
Du ønskes velkommen til studio for å velge dine favoritt-portretter for album, vegg eller for gaver. Du får se alle de beste bildene fra fotograferingen. 

Betaling: 
Basisprisen må  betales  innen fotograferingen . Alle valgte bildeprodukter, betales enkelt ved bankoverføring. Jeg sender deg en faktura etter utvalget. 
Levering:
Bildeproduktene produseres for hånd i Norge, og det må påregnes leveringstid på 3-5 uker.
Lagring av bilder: 
Jeg lagrer alle kjøpte bilder i minimum 10 år. 
Jeg fraskriver meg ansvar for backup av bilder på grunn av harddisk-feil o.l.
Datoer:
Nyfødtfotograferinger foregår hverdager mandag til fredag, og starter vanligvis klokken 10. Jeg gjør alle fotograferinger i naturen på sen ettermiddag for å bruke det vakre lyset. Siden ikke alle mine avtaler foregår i studioet og mine fotograferinger alltid krever litt planlegging, har jeg ingen faste åpningstider. Hvis du ønsker å lage en avtale eller bestille en fotoseanse, så skriv en e-post eller ring meg. 
Avtaler er mulige fra mandag til fredag, og utvalgte helger.
mail: june@studiocaptura.no  // tlf.: 980 18 007  // Grandeveien 367, 7130 Brekstad
Org.nr.: 920 442 897
Til toppen