Selv om utefotografering er utrolig flott her ute på Fosen, så kan været være en utfordring for de aller minste modellene. Derfor er et fotostudio fint å ha i bakhånd, og dette er spesielt tilpasset nyfødte og babyer.
Jeg er veldig stolt av studioet, som er lokalisert på Grande i Ørland kommune. Der foregår nyfødtfotograferinger, bestillingstimer, og innramming. Med en landlig beliggenhet trenger vi ikke gå mer enn rett utenfor studiodøra for å finne en kornåker, strand, vakker soloppgang og solnedgang.
Studioet er nyoppusset og er en liten bygning som tidligere har vært eldhus og hønsebolig, det eldste bygget på Solbue Gård.
Innredningen i studio har en koselig og romantisk atmosfære, med rustikke materialer, og reflekterer  gårdsstilen perfekt. Alt er lagt til rette for dere, slik at dere kan føle dere som hjemme.
Dere har tilgang til stellematte, bleier, vannkoker, samt rekvisita for fotograferingen.
Ettersom ikke alle mine avtaler foregår i studio, og alle fotograferinger krever litt planlegging, er det ingen faste åpningstider. Alle fotograferinger må avtales på forhånd, slik at dere ikke blir stående foran en lukket dør.
For å avtale tid, benytt kontaktskjemaet eller send en mail.
Velkommen!
~ June ~
mail: june@studiocaptura.no  // tlf.: 980 18 007  // Grandeveien 367, 7130 Brekstad
Org.nr.: 920 442 897
Til toppen